onze service

Onze service gaat verder dan enkel vervoer. Uw chauffeur helpt u bij het in- en uitladen van uw bagage, brengt u naar de balie van de luchthaven en maakt u wegwijs in de vertrekhal. Bovendien reist u in stijl, want onze Mercedes-auto’s zijn volledig uitgerust voor een comfortabele en luxueuze rit naar de luchthaven:

  • Mercedes Viano

  • Mercedes Vito (8 personen)

  • Mercedes E-klasse

Deze veilige en betrouwbare wagens beschikken over voldoende ruimte voor koffers, rolstoelen en buggy’s. Iedereen kan mee en laadt zonder probleem zijn bagage in. U reist ook in alle privacy, want onze getinte ruiten bieden geen inkijk in de taxi. Handig als u discreet vervoerd wilt worden.

Uw partner in luchthAvenvervoer

Snel en vlot een taxi luchthavenvervoer boeken in Turnhout? Flextax brengt u veilig en stipt naar waar u moet zijn. Onze full-service in vervoer maakt van ons dé comfortabele partner voor particulieren en bedrijven in de Kempen.

Al 15 jaar lang bieden we de hoogste kwaliteit aan onze klanten, tegen een aanvaardbare prijs.

Onze moderne, volledig uitgeruste Mercedes-wagens bieden u de hoogste mate van comfort. U wordt vervoerd door een ervaren chauffeur die u met de glimlach verder helpt.